18.1.2021. 14:08
"Priče su kružile da su profesori na akademiji jedva čekali da napunim 18 godina, kako bi nešto pokušali. Govorili su mi: Ili ćeš ovo ili nećeš dobiti diplomu"
Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbi za silovanje. Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović. No, ona nije jedina već postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodjelo.

Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umjetnosti i religije čovjeka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja – izjavila je Milena Radulović za “Blic”.

Između ostalih, Aleksićevu školu glume prošli su Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Mirjana Joković i Nada Macanković.

Radulović se u Aleksićevu školu upisala s 11 godina

O monstuoznom zločinu srbijanskog reditelja govorili smo sa glumicom Jasnom Ornelom Beri.

U priloženom videu porlušajte šta je rekla za naš portal.


Novinar: Admir Oručević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana