6.3.2021. 13:35
"Novac koji sam davao klavijaturisti nije bio moj. Ljudi koji su odgovorni su mi prijetili kako će mi j**** mamu balijsku"
Javnost je u najmanju ruku ostala zgrožena , nakon što su se na društvnim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako Mustafa Alajmović iz Breze, poznat po dugogodišnjim akcijama za prikupljanje novca svojoj supruzi Zehri, novcem časti klavijaturistu na jednoj zabavi.

Mediji su prošlosti nebrojno puta su alrmirali javnost  o ovom slučaju, tako su proteklih godina prikupljena velika novčana sredstva za liječenje Mustafine supruge Zehre.

U teškoj ekonomskoj situaciji prvo su mu u pomoć pritekle humanitarne organizacije, ali s obzirom na to da su troškovi Zehrinog liječenja bili puno veći, Mustafa je pronalazio načine da pomogne svojoj supruzi.

 

 


Kontaktirali smo Alajmovića kako bi nam prenio svoju stranu priče.

Razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana