16.3.2021. 12:20
"Taj telefon što je zvonio ne služi ničemu. Radio sam na brisevima, vjerujte nijednom telefon nije zazvonio više od tri puta. Nisam ih vidio da su nos promolile iz te sobe"
Video koji smo jučer objavili na našem portalu, a koji je snimljen prije nekoliko dana u jednom sarajevskom Domu zdravlja, izazvao je veliki broj kritika javnosti na račun zdravstvenih radnika.

Na snimku se vidi da u trenutku dok telefon zvoni niko od uposlenika se nema namjeru da se javi na poziv.

Danas je za naš portal o pomenutoj situaciji govorio Jasmin Avdović, predsjednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu Kantona Sarajevo.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana