15.6.2021. 10:59
Posjetili smo Zenicu i probali 'čudo neviđeno': Treba podžati domaće, ali ako će ti dati otrova i ne treba! Doći će i mušterije akobogda...
Kažu da je pravi ćeif popiti dobru domaću kafu, a mi smo se u to uvjerili prilikom posjete pržionici kafe 'Jasmina' koja se nalazi u Zenici.

U vrijeme kada ljudi iz BiH masovno odlaze zbog posla i utjecaja pandemije koronavirusa na ekonomiju naše zemlje, hrabri Zeničanin Sabahudin Zlatić, odlučio je pokrenuti vlastiti biznis.

Pokrenuli smo biznis u najgorem trenutku, ali kvalitet će uvijek isplivati, rekao nam je u razgovoru Sabahudin.

Pržionica kafe 'Jasmina' smještena je u gradskoj tržnici u Zenici. Svojim kvalitetom privlači ljubitelje ovog čarobnog, za mnoge omiljenog napitka, čijem mirisu nije odoljela ni naša ekipa.

U priloženom videu pogledajte šta smo zabilježili jučer u Zenici.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana