18.6.2021. 15:28
"Prodaju mečeve za 100, 200, 300 maraka, a ovdje se predstavljaju profesionalcima i lažnim šampionima, kako bi nabili nekom drugom skor"
Bosna i Hercegovina će 19. juna dobiti državnog prvaka u profi boksu u super velter kategoriji. Rukavice će u KSC Vogošća, na taj dan, ukrstiti Džan Šljivo i Siniša Gambelić, čiji meč je predviđen u šest rundi.

19. juna će, uz spomenuti meč, koji će ujedno biti i gala borba večeri, biti održano i još nekoliko atraktivnih mečeva. 
 
Jedan od njih je svakako borba između Sarajlije Kenana Hanjalića i Adija Leke. Hanjalić nakon što je u svom debiju u Njemačkoj ostvario svoju prvu profesionalnu pobjedu, imat će priliku da niz nastavi u subotu protiv nimalo lakog protivnika.

Posjetili smo jedan njegov trening, u video prilogu pogledajte kako se priprema za svoj naredni meč.


Novinar: Admir Oručević
Montažer: Emir Preljević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana