16.8.2021. 16:17
"Prvo, ja nemam rent-a-car, pa da rentam vozila gradskoj upravi. Nisam 'Siva eminencija' u gradskoj upravi, a moj kum nije šef kluba SDA, Vedad Deljković"
Zastupnik SDP-a u Parlamentu FBiH Irfan Čengić, govorio je danas za Source portal.

Prije nešto manje od mjesec dana, Čengić je doživio manju nesreću koja ga je na kratko odvojila od svakodnevnih obaveza.

Tokom intervjua razgovarali smo o sarajevskoj paradi ponosa, nacionalističkim porukama iz Rogatice, kao i mailu koji je prije nekoliko dana stigao na našu adresu, u kojem se Čengić  opisan kao 'Siva eminencija' Gradske uprave grada Sarajeva.

O čemu se tačno radi pogledajte u priloženom vide.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana