19.10.2021. 13:42
Jozo Anđić o Čegarevoj izjavi o hapšenju Dodika: Nek mi samo kaže, gdje je i kada on nekoga uhapsio. Može samo da krivotvori papire
Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, u zgradu Predsjedništva u ponedjeljak je ušao s harmonikašem i rakijom.

Iako je Dodikov savjetnik Milan Tegeltija, postupak Milorada Dodika nazvao 'relaksiranjem situacije', očigledno da je na sceni bilo omalovažavanje državne institucije od strane jednog od članova Predsjedništva BiH.

Jučer je  u razgovoru za Source portal, bivši zamjenik komandanta specijalne policije Republike BiH, Zoran Čegar, rekao da je performans sa harmonikom u Predsjedništvu BiH, koji je priredio Milorad Dodik, najveće poniženje države, ali i njega lično.

Tvrdio je da je imao namjeru da ode uhapsiti Milorada Dodika i njegovog harmonikaša, ali da je u posljednji trenutak odustao od te namjere. 

Danas smo o postupku Milorada Dodika razgovarali sa Jozom Anđićem, bivšim visokorangiranim službenikom FUP-a. U komentaru osvrnuo se i na izjavu Zorana Čegara.

U proloženom video poslušajte šta je rekao.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana