28.1.2023. 9:52
Sarajlija koji je napravio "burek sa sirom": Burek je osjetiljiva tema, odmah je bilo negative iz Hrvatske i Srbije! Kod nas postoje zeljanica i sirnica, jer je naš riječnik malo obogaćen!
Neno Svjetlanović, IT stručnjak, bez sumnje , najbolji je kuhar u svojoj branši. U to su se do sada, uvjerili svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, kojima svaki dan nesebično dijeli kulinarske savjete, na samo sebi svojstven način.

U to smo se uvjerili i mi, kada smo posjetili njegov dom. Osim ugodnog razgovora, malo smo i prezalogajili.

Sa Nenom smo pričali o svemu što radi, a koliko je uspješan, pokazuju brojni pozitivni komentari ispod svakog njegovog posta.

Kako je počeo kuhati i zavolio proces pripremanja hrane, ta šta mu je bitnije, da mu jelo bude ukusno ili zdravo, saznajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana