15.12.2017. 14:52
Zelenika o skandaloznoj izjavi 'IKEA' i glasu za akcize: Neka sa svojih računa uplate sirotinji ako hoće pomoći
Za usvajanje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama BiH, glas Diane Zelenike, zastupnice HDZ-a 1990 u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, bio je odlučujući.
Kao i svi oni koji su podržali usvajanje ovog zakona, nije znala konkretno i jasno objasniti šta on donosi i koji su njegovi benefiti, posebno za narod, jer zahvaljujući narodu ona i svi parlamentarci primaju izuzetno visoke plate.

Tako kada ne znaju odgovor, ona ne preostaje ništa drugo nego da kažu neku glupost kojom će skrenuti pažnju javnosti sa problema koje su stvorili. 

Govoreći o benefitima akciza, Zelenika je kazala:  

'Postoji mogućnost da dođe i "Ikea", a to je nama ženama važno', rekla je Zelenika.

O skandaloznoj izjavi 'IKEA', koja je već uzela mah na društvenim mrežama govorila je za Source.ba.
Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu.

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana