20.3.2018. 20:34
Noćni vukovi stigli u BiH: Arkan nikad nije imao više od sto ljudi, a prolili su more krvi. Građani koji su 1992. govorili da će sve biti u redu danas nisu živi
Pripadnici Noćnih vukova iz Rusije stigli su u Bosnu i Hercegovinu. Dvadesetak pripadnika ove skupine nalazi se na desetodnevnoj balkanskoj turneji.

U BiH će navodno posjetiti Bijeljinu, Brčko, Banjaluku, Doboj - nakon čega će se vratiti u Beograd. 

Tu su kako bi navodno obišli vjerske i kulturne institucije u bh. entitetu Republika Srpska i Srbiji, odnosno institucije koje po njihovom mišljenju povezuju Rusiju, Srbiju i RS.

O Noćnim vukovima smo razgovarali sa Emirom Suljagićem iz Građanskog saveza, koji nam je objasnio o kakvoj skupini se radi i trebamo li biti zabrinuti zbog njihovog dolaska u našu zemlju. 

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu. 

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana