25.4.2019. 18:33
"Slaviša je vlasnik svih kamera, a Dragičević je rekao da posjeduje snimke. Ubistvom napadača policija je htjela skriti tragove"
Danas je u Banjoj Luci održana komemoracija ubijenom banjalučkom biznismenu Slaviši Kruniću.

Kazali su da je Slaviša Krunić bio veliki borac te da je gradio budućnost ne samo za sebe i svoju porodicu, već i hiljade drugih ljudi.

Ubijeni Slaviša Krunić bio je predsjednik uprava kompanija "Sector Security", "Žitopeka", "Žitoprodukt" i "Sector ADS",

Još uvijek nije poznat motiv ubistva banjalučkog biznismena, koji je stradao u pucnjavi prije tri dana.

U pucnjavi u Banjoj Luci poginuli su Krunić,  njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović i jedan od napadača.

Osumnjičeni za likvidaciju biznismena Slaviše Krunića su Emilio Baldo, Benedi Đukanović i Goran Milanović. Policija u Sanskom Mostu uhapsila je braću Nermina i Armina Ćulum u okviru istrage ubistva.

O ovom slučaju razgovarali smo sa profesorom Slavom Kukićem, a šta je rekao poslušajte u priloženoj najavi iznad.

Cijeli intervju s Kukićem, u kojem govorimo o vlasti, Miloradu Dodiku, rezervnom sastavu policije, DF-u i drugima, možete vidjeti sutra na našem portalu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana