13.5.2019. 16:39
"Tom čovjeku se više ništa ne može znati. Sve što radi je kozmetika"
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik zatražio je od pripadnika Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga Bosne i Hercegovine da 12. maja sljedeće godine obuku uniformu Vojske RS-a.

Na ovu njegovu izjavu reagirali su mnogi sa osudom, te poručili mu da neće ostvariti ono što je zamislio. 

Dodik je ponovio danas da će pripadnici Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga Bosne i Hercegovine 12. maja sljedeće godine obući uniformu Vojske RS-a.

O ovoj temi razgovarali smo sa Draškom Stanivukovićem, političarem iz RS-a, koji je kazao da Dodikove izjave ne treba uzimati za ozbiljno.

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana