20.5.2019. 14:22
'Neprijatelji poručuju': To njegovo pravljenje spiskova mi dođe k'o piš*** uz vjetar
Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske napravio je spisak "nepodobnih" u ovom entitetu, a među njima su aktuelni ministri Mirko Šarović i Dragan Mektić.

Članovi savjeta, inače visokopozicioniranih funkcionera SNSD-a, naparvili su spisak tzv. neprijatelja RS-a, a na njega su dodoli i Vukotu Govedaricu, Mladena Bosića, te poslanika u Narodnoj skupštini Nebojšu Vukanovića.

Na spisku neprijatelja našli su se i članovi PDP-a, Branislav Borenović,  Jelena Trivić i Draško Stanivuković. Za neprijatelja RS proglašen je i Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida.

Na spisku su također i neke nevladine organizacije kao novinari i mediji koji kritikuju vlast i otkrivaju afere.

O ovom svemu govorili samo sa profesorom i političkim analitičarem Miodragom Živanovićem. 

(Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana