25.6.2019. 11:13
"Kružni od 650.000 KM. Prije sedam dana slikan kao Naomi, sada potopljen kao Doboj. Bravo za ljude koji nas vode, u ludnicu vas vodilo dabogda"
Velika količina kiše je pala jučer u Banjoj Luci, što je izazvalo koalps na mnogim ulicama u ovom bh. gradu.

U naselju Lauš zabilježen je video gdje je potpuno potopljen novi kružni tok, koji je nedavno predstavljen javnosti kao veliki projekat.

Naime, aktivista Banjalučanin Igor Kremenović odlučio je zaplivati na kružnom toku koji je svečano otvoren prošle sedmice, te snimiti svoj poduhvat i objaviti na mreži uz status:


"Kružni tok od 650.000KM, prije sedam dana slikan kao Naomi Campbell, danas potopljen kao Doboj. Bravo za ljude koji nas vode, u ludnicu vas vodilo dabogda. Hoće doći zvaničnici i sad da okupe narod pa daju izjave?", kazao je Kremenović. 

Podsjećamo, u banjalučkom naselju Lauš 19. juna pušten je u saobraćaj u vrijednosti 650.000 KM. 
Na ovaj njegov klip reagovao je i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke:

"Kružni tok na Laušu nema veze s profilom glavne kanalizacione cijevi koju treba promijeniti. Prošle godine nam dva puta pao tender za promjenu, idemo opet s javnim pozivom. Da li je u redu ovakav poziv 'dabogda vas na klanje vodili'?", napisao je banjalučki gradonačelnik.



(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana