19.7.2019. 10:34
"Milorad Dodik je fuj, slika i prilika ovog propalog društva"
Narodna skupština Republike Srpske danas je potvrdila izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika da je po vitalne interese RS štetan zaključak o zvaničnom stavu BiH u vezi sa nastavkom izgradnje mosta Komarna-Pelješac.

Posebna sjednica NSRS počela je jučer u 12 sati i trajala skoro do 23 sata, a Dodik je dobio potrebnu dvotrećinsku većinu u Narodnoj skuptšitni ovog bh. entiteta.

Za je glasalo 60 narodnih zastupnika, protiv je bilo šest, a isto toliko i suzdržani. 

Time je "osporena odluka dva člana Predsjedništva BiH o obustavljanju izgradnje mosta Pelješac, koja je donesena glasovima Šefika Džaferovića i Željka Komšića, dok je Dodik bio protiv".

Ov sjednica se pretvorila u raspravu Milorada Dodika sa zastupnicima Draškom Stanivukovićem i Nebojšom Vukanovićem, kojima je zaprijetio da se ne igraju s njim i njegovom porodicom.
"Kolinda Grabar-Kitarović je na Blajburgu hvalila Milorada Dodika. Zamislite kako bi se osjećao iranski ajatolah da ga hvali predsjednik Saudijske Arabije ili Izraela",  upitao je Vukanović.

Na sve to Dodik mu je odgovorio:

"Nećeš se baviti mojom porodicom i onim što ja radim. Ja vaše porodice ne diram. Nemojte da se igrate životima drugih ljudi jer ćete imati problem sa mnom", kazao je Dodik.

Razgovarli smo s Vukanovićem o svemu što se dešavalo, a u videu iznad poslušajte šta je kazao za Source.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana