7.8.2019. 11:06
Pričali smo s pedijatrom o bebama: Kako riješiti grčeve, začepljenje nosa, bljucanje, kada treba da prohoda i progovori
Za Source.ba je govorio Dragan Đokanović, pedijatar, a govorili smo o svemo što zanima roditelje, posebno one koji imaju bebu u kući.

Pričali smo kako i čime hraniti bebu, kada joj dati vodu, kako riješiti grčeve u stomaku, te začepljenje nosa, štucanje, kihanje, bljucanje.

Govorili smo i o tome šta učiniti kada zubići počnu da rastu, kako se ponašati kada dijete treba da prohoda, te progovori prve riječi.

Govorili smo i o tome kako prepoznati da li dijete ima problema s vršnjacima, kako ga odgajati, te koliko su mreže loše po dijete.

Dio razgovora s doktorom Đokanovićem možete pogledati u priloženom videu, a cijeli intervju možete vidjeti sutra.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana