21.8.2019. 10:18
"Krive druge i galame iz kladionica i nargila barova, a zar nije meni teže, pa sam ipak postigao dosta u životu"
Za Source je govorio Mustafa Mujče Mehić, slijepi mladić koji nosi vrlo snažnu životnu priču o borbi i uspjehu uprkos preprekama. Mujče je student četvrte godine Pravnog fakulteta u Sarajevu i radi u nevladinoj organizaciji 'Global analitika', a povremeno piše i objavljuje kolumne, te novinske članke i sl.

Mustafa nam je pricao o svom zdravstvenom problemu, te stanju u kojem je bio poslije saznanja da više nikada neće moći gledati svojim očima.

Govorili smo o našem društvu, komplesima, besposlici, politici, dešavanjima u anšem gradu.Pričali smo o njegovim hobijima, sportu i muzici, te fakultetu koji mu je prioritet u životu.

Vrlo počunu priču sa Mujčetom možete pogledati u priloženom videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana