28.8.2019. 15:28
Hummer, avion, konji i kočije, brod; Peljto o trećoj svadbi: Koliko je koštala znamo mi i banke, želim da bude posljednja
Bivši bokserski prvak Mensur Peljto oženio se po treći put, i ovaj put je bilo spektakularnije nego ikad.

Avion, konj, kočije, hummer limuzina, vatromet, slavlje na brodu uz Kemala Hasića i Lejlu Zahirović, 200, 300 zvanica.

Naš poznati sportista u subotu se treći put oženio u rodnom Brčkom, a osvojio je srce Amine sa kojom živi već nekoliko godina i sa kojom ima trogodišnjeg sina Ali Mensura.

Bokser koji je u karijeri osvojio nekoliko pojasa, prvi put pred matičara je stao sa bivšom suprugom Tinom 1991. godine, i iz ovog braka ima kćerke Semiru i Azru. 

Drugi put u bračne vode je uplovio 2012. godine sa Adisom Hotom. I o ovom vjenčanju dugo se pričalo jer se koristio  helikopter.

Ovo mu je treća sreća i prvi put da se i šerijatski vjenčao.

Amina ima iz prvog braka sinove Malika i Namika, i on ih je kaže prihvatio kao svoje i zovu ga babo.
Cijeli razgovor s Peljtom poslušajte u priloženom videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Montaža: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana