24.9.2019. 15:34
Evo šta kaže dijaspora o životu u BiH: Vidiš šta ljudi ovdje imaju, tamo se zna gdje bi završili
Zdravstveni radnici su najavili štrajk koji će podrazumijevati drastične mjere dok se njihovi zahtjevi ne ispune, što znači da će samo oni životno ugroženi pacijenti biti primljeni.

Još jedan u nizu štrajkova nezadovoljnih radnika u našoj zemlji, koji su prisiljeni na ovaj način izboriti se za svoja prava.

Mnogi nisu uspjeli dobiti ono što su zahtjevali, a šta će se desiti u slučaju zdravstevih radnika vidjećemo u narednom periodu.

Mi smo popričali sa državljanima BiH koji žive van naše zemlje i pitali ih da nam uporede život i sistem ovdje i u zemljama u kojima se trenutno nalaze.

Cijeli razgovor možete pogledati u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana