8.10.2019. 11:21
"Goli otok je mali za ove. Pacovi otjeraju mlade koji su došli sa Harvarda. Amidžići i dajdžići odlučuju"
Za Source.ba je govorila unuka Josipa Broza Tita, Svetlana Broz.

Sa unukom nekadašnjeg predsjednika SFRJ smo razgovarali o njenoj knjizi, nekativnosti mladih, političkoj situaciji u zemlji.

Svetlana nam je pričala o stalnim političkim prijetnjama da nam se može ponoviti prošlost i objasnila šta treba da radimo kako bi smaknuli ove što nas ugnjetavaju.

Pitali smo je i za dedu, te da li bi ona poslala sve ove što vladaju na Goli otok, ali i o tome kako bi Tito regovao na ovakvu bahatost pojedinaca.

Poručila je jasno i otvoreno Dodiku, Bakiru i Čoviću da im je vrijeme da se klone politike i vladavine, sa rječju 'marš!'.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana