28.10.2019. 17:17
"Bosanac sam a kuham hercegovačku kuhinju. Iz RS-a koristim sir iz mijeha, grah poljak..."
Za Source je govorio poznati bh. kuhar Nihad Mameledžija, s kojim smo razgovarali o hrani, kuhanju, našem mentalitetu.

Pričali smo i o njegovom radu na televiziji, te o jelima koja sprema, a koja obuhvataju namirnice iz Bosne, Hercegovine i RS-a.

Govorili smo i o tome kako nas stranci doživljavaju, te šta je to što on strancima nudi iz naše zemlje kao dobro i autohtono, ali i uputili kritiku vlasti da malo više povede računa o proizvođačima.

Cijeli intervju s Mameledžijom možete pogledati u priloženom videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana