31.10.2018. 16:22
''Pisati i pjevati o ljubavi je najjači socijalni angažman. Zato je ovo što Marko radi snažnije od svakog pukog pričanja''
Marko Louis je dijete iz poznate muzičke porodice. Kako sam često kaže, nikada nije bježao od utjecaja svog oca Ljubiše Stojanovića Louisa.

Prije otprilike godinu, Marko je sa Helem Nejse snimio pjesmu Kabadahija i od tada traje njihova saradnja i prijateljstvo. A sada, na Markovom albumu  Euridika, imamo priliku slušati još jednu njihovu zajedničku pjesmu, pod nazivom 'Idi'.

Tim povodom smo razgovarali sa Markom i Čika Gagarom, jednim članom grupe Helem Nejse, koji nam je rekao da je Stihija ugrizao ker, primio je tetanus, pa se nadaju da će brzo biti bolje - za dvije, tri godine. 

S Markom smo razgovarali o njegovoj karijeri, novom albumu, saradnji sa Helem Nejse, ali i planovima za promociju albuma. Gagara nam je otkrio njihove planove i odao nam kada možemo očekivati novi album.

Cijeli razgovor s njima dvojicom možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana