25.10.2019. 16:30
''Ja nemam granica osim što je neko stavio one granične prelaze, pa moraš dati pasoš, ali to je meni samo papir''
Nakon pet godina emitiranja na radiju, emisija Helem nejse rejdio šou preselila se u novi studio i dobila potpuno novu dimenziju.

Jedan član Helem nejse, Gagara, ugostio nas je u novom studiju, gdje smo snimili i intervju. S obzirom na to da su u prve tri emisije obrađivali teme 'Mainstream' i 'Bosna i Hercegovina', još malo smo o tome propričali sa Gagarom. 

Pored toga bilo je govora o komentarima o njima na društvenim mrežama, o planovima i onome na čemu će raditi u idućem periodu. 

Cijeli intervju možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Amila Alijagić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana