27.11.2018. 14:42
Pratila navigaciju, pa završila na željezničkim šinama
Savremeni navigacioni uređaji od velike su koristi vozačima, ali ipak ne treba ih slijepo slušati.

Policija iz Dukejna u Pensilvaniji objavila je fotografiju automobila koji je zatekla na željezničkoj pruzi u tom gradiću. Kako je saopšteno, vozilo je završilo na šinama jer je žena za volanom, navodno, pratila uputstva sa navigacije koja ju je usmjerila na prugu.

Policiji je obrazloženje ove gospođe bilo sumnjivo, ali se ispostavilo da je ona trijezna i da nema nikakvih zdravstvenih problema koji bi uticali na njeno ponašanje u saobraćaju.


Nakon svega, jedino što im je preostalo bilo je da ženi napišu kaznu zbog neodgovorne vožnje, dok je njen automobil odšlepan sa lica mjesta.

Policija nije navela starosnu dob žene vozača, a spekuliše se da je riječ o starijoj osobi koja je možda zabunom dospjela na željezničku prugu, piše CDM.

(Alen Avdić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana