9.7.2021. 13:42
Zbog dvije utrke od 18 do 24 sata obustava saobraćaja od Marijin Dvora do centra grada
Zbog održavanja međunarodnih utrka "Vienna Run4LifeStyle 10K Night Run" i "Heineken 0.0 5K Team Run" večeras će u periodu od 18:00 do 24:00 sata, privremeno biti izmijenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika utrke po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Plato Vijećnice, Bembaša (do benzinske pumpe EP), Obala Kulina Bana, Hiseta, Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali.

Saobraćajna policija će na terenu regulisati saobraćaj i prekidati zabranu u navedenim ulicama redom, kako se budu završavale aktivnosti u njima. Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije.

Na utrku se prijavilo više stotina učesnika, a iz udruženja Marathon mole građane za razumijevanje i strpljenje.


(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana