9.8.2021. 18:04
Vozač Ferrarija zaglavio u uskoj uličici
U jednom videosnimku kojeg je kanal "SupercarNews" objavio na YouTube, Ferrari Roma završena u srebrnoj nijansi zaglavila je u uskoj italijanskoj ulici.

Nije poznato šta se tačno dogodilo, no čini se kako je vozač mislio da njegova Roma nije toliko široka, barem ne kao uska uličica kroz koju je prolazio, prenosi Jutarnji list.

Ferrari Roma nije mali automobil – sa širinom od 197 centimetara i dužinom od 466 centimetara, jednako je širok i duži za nekoliko centimetara od 488 Piste.

Ostaje nepoznato koliko je široka italijanska uličica, ali Italija je poznata po skučenim uličicama.

Uzrokovana šteta nije prikazana, ali čini se kako je Ferrari pretrpio veliku štetu.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana