19.9.2019. 16:30
Herceg izrazio spremnost za nastavak suradnje s Veleposlanstvom SAD-a
Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je novoimenovanu načelnicu Političkog odjela Veleposlanstva SAD-a u BiH Catherine McGeary s kojom je razgovarao o aktualnom političkom stanju u BiH, kao i o aktivnostima i planovima Vlade HNŽ-a.
Nakon što je jučer u Mostaru veleposlanik SAD-a u BiH Eric Nelson predstavio novo službeno osoblje Veleposlanstva i savjetnike s kojima bi politički i gospodarski subjekti u budućnosti trebali komunicirati, za svoj prvi službeni posjet načelnica McGeary odabrala je Vladu HNŽ-a i sastanak s predsjednikom Hercegom.

Načelnica McGeary istaknula je kako je cilj njezina posjeta prije svega upoznati se s aktualnim prilikama u navedenoj županiji te kako je Veleposlanstvo SAD-a u svakom trenutku spremno i otvoreno za nastavkom suradnje.

Herceg je također izrazio spremnost za nastavak dosadašnje dobre suradnje s predstavnicima Veleposlanstva SAD-a, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.
 

(Fena/Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana