14.10.2019. 22:16
U dvorište N1 Beograd muškarci sa hirurškim maskama ubacili oko 500 letaka
U dvorište zgrade TV N1 u Beogradu večeras oko 21.20h dvojica muškaraca su, preko ograde, ubacila oko 500 letaka na kojima piše "Republika Srbija doviđenja. Dobrodošli u Luksemburg".

Muškarci su na licu nosili hirurške maske i udaljili su se automobilom koji je bio parkiran u blizini Policija je došla na lice mjesta i obavješteno je tužilštvo.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se nedaleko od zgrade N1 dešavaju ovakve stvari. U nedjelju su blizu ulaza postavljene improvizovana rampa i tabla s natpisom "Napuštate Republiku Srbiju, dobrodošli u Luksemburg".

Podsjećamo i da je prije manje od mjesec dana na ogradi gradilišta, koje se nalazi odmah pored TV N1, takođe osvanuo plakat na kome piše "Republika Srbija - doviđenja, N1 - dobrodošli u Luksemburg".

Naljepnice sa istim tekstom nekoliko dana prije toga pojavile su se na više lokacija u Beogradu, uključujući i zgradu Regulatornog tijela za elektronske medije, piše N1. 

(Alen Avdić)






NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana