16.10.2019. 8:17
Elektrodistribucija Bihać isključila struju, više od 10.000 građana Bužima nakon toga ostalo bez vode
Elektrodistribucija Bihać isključila je električnu energiju za Izvotište Musići u Bužimu s kojeg vodu za piće koristi više od 10.000 građana te općine.

Posebno zabrinjava da su danas ostali bez vode četiri osnovne škole, Mješovita srednja škola, Dječiji vrtić Bužim, kao i Dom zdravlja Bužim te ostale institucije. To je već drugi put u mjesec dana da zbog neodgovornosti uprave JKP "KOMB" Bužim građani viteškog grada Bužima ostaju bez vode.

Razlog su neplaćeni računi za električnu energiju koje uprava komunalnog poduzeća nije plaćala nekoliko mjeseci, saopćeno je iz Općine Bužim. 

(Fena / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana