16.10.2019. 13:55
Bosanka koja živi u Australiji, Sonja Bašić, optužila pjevača Halida Muslimovića da joj je ukrao 400.000 dolara i da je pretukao
Kako prenosi australski "9News", Sonja Bašić, Bosanka koja živi u Australiji, optužila je poznatog bh. folk pjevača Halida Muslimovića da ju je prevario za oko 400.000 dolara.

Ona je Muslimovića upoznala navodno 2015. godine, a tada joj se promijenio život kada je ušla u vezu sa pjevačem.

Sonja navodi kako je nakon toga uslijedila burna veza, a poručuje kako je izgubila stotine hiljada dolara zbog te veze. 

Ova žena je poručila kako je Muslimović od nje odmah počeo da traži novac kako bi "oživio" svoju muzičku karijeru, a onda joj je obećavao da će joj vratiti novac.

Sonja Bašić procjenjuje da je ukupno na račune Halida Muslimovića prebacila skoro 400.000 dolara za vrijeme njihove veze.

Sonja je, potom, otišla u BiH kako bi pokušala da vrati novac od Muslimovića, nakon što je shvatila da jue u pitanju prevara, a poručila je da ju je to umalo koštalo života.

"Udario me je pesnicom u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", tvrdi ona.

Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, ali ističe kako će se vjerovatno izjasniti da nije kriv kada se krajem mjeseca obrati sudu. 

Ona se trenutno boji da se neće moći vratiti u BiH kako bi svjedočila protiv čovjeka za kojeg tvrdi da ju je skoro ubio.

Cijelu priču možete pročitati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana