12.11.2019. 16:21
Skandal na KCUS-u: Šefu Klinike za pedijatriju prislonio pištolj na potiljak
Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu roditelj bolesnog djeteta na Pedijatriji je pištoljem prijetio doktoru Edi Hasanbegović, šefu Klinike, traživši izmještanje za dijete, piše Patria.

Intervenisala je policija MUP-a KS, a kako je kazao glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić, policajci vrše provjere prijave koja se odnosi na ugrožavanje sigurnosti. 

"Postupajući po prijavi E. H. policijski službenici su pronašli i identifikovali osobu koja je trenutno na ispitivanju u prostorijama MUP-a KS", kazao nam je Hadžiabdić. 



(Patria / Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana