13.11.2019. 8:18
Preminuo Hakija Meholjić, jedan od komandanata odbrane Srebrenice
Jedan od komandanata odbrane Srebrenice Hakija Meholjić preminuo jutros na Kliničkom centru Univerziteta u Tuzli nakon teškog moždanog udara.

Bio je član SDP-a BiH, a iz stranke je izbačen u maju ove godine. Tada je rekao kako nije iznenađen odlukom Glavnog odbora da ga izbace iz Socijaldemokratske partije BiH.

- Nemam ništa protiv. Ostajem socijaldemokrata u duši. Oni imaju pravo da me isključe. Da me nisu izbacili, sam bih izašao. SDP BiH je fašistička partija. Pitam se je li se neko iz SDP-a oglasio kad je negirano da nije bio genocid u Srebrenici... – kazao je tada Meholjić, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana