20.2.2020. 10:33
Obustava saobraćanja međuentitetskih vozova za Banju Luku i Bihać
"Željeznice FBiH" saopćile su da će u periodu od 3. do 12. marta ove godine doći do potpune obustave odvijanja željezničkog putničkog saobraćaja na području "Željeznica RS", na dijelu pruge Doboj - Banja Luka.

Međuentitetski brzi vozovi koji redovno saobraćaju na relaciji Sarajevo – Banja Luka- Sarajevo i Sarajevo – Bihać - Sarajevo u tom periodu saobraćat će samo na relaciji Sarajevo - Doboj – Sarajevo.

Razlog privremenoj obustavi saobraćanja vozova je izvođenje radove na sanaciji klizišta na dijelu pruge Doboj - Banja Luka.

U slučaju prijevremenog završetka ovih radova ili eventualnog produžetka radova javnost će biti pravovremeno obaviještena, saopćili su iz "Željeznica FBiH". 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana