21.2.2020. 17:30
Oglasio se Sindikat MUP-a TK-a nakon hapšenja policajca: Očekujemo nepristrasnu i zakonitu istragu
Na sjednici Upravnog odbora Sindikta policije MUP-a TK održanoj danas, a vezano za događaj u vezi policijskog službenika PU Tuzla PS Istok i člana Sindikata policije MUP-a TK, Upravni odbor podržava profesionalan, nepristrasan i zakonit rad pravosudnih institucija i očekuje pravovremenu, zakonitu i nepristrasnu istragu nadležnog tužilaštva.

"Sindikat se ograđuje od svih prethodnih istupa u medije u ime sindikata koje nisu date od strane ovlaštenih osoba za stupanje i posredovanje, podržava rad policijskih službenika koji rade u skladu sa zakonom i policijskim ovlaštenjima", rečeno je u saopćenju Sindikata policije MUP-a TK koji je potpisao predsjednik Alić Hasan.

(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana