25.5.2020. 11:53
Sudbina medvjedice iz BiH potresla Jadranku Kosor: Curo moja mila, zvonit će mi cijeli dan
Video na kojem se vidi i čuje kako načelnik uniformisane policije FUP-a i bivši komandant specijalne policije Zoran Čegar tepa nepomičnoj medvjedici kod Kreševa potresao je i bivšu hvratsku premijerku Jadranku Kosor.

Ma curo moja mila, zlato moje malo! Divne riječi čovjeka koji pomaže bolesnoj medvjedici. Dirljivo do suza. Važno je znati da ima ljudi. Curo moja mila, zvonit će mi cijeli dan!”, navela je Kosor, prenosi “N1“.

Medvjedica koja je pronađena u kamenolomu u Kreševu prevezena je u prostorije Veterinarskog fakulteta u Sarajevu i nalazi se u jako teškom stanju.
 
Dva mladunčeta medvjedice su također pronađena i nalaze se u stabilnom stanju.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana