28.5.2020. 22:06
Šta se dešava u Hitnoj pomoći? - Policijska vozila, privođenje na pregled....
Pred Zavodom za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo nalaze se tri policijska vozila. Prema informacijama sa terena, policajci iz njih izvode jednu po jednu osobu te ih odvode u trijažne kontejnere.

- Prilaz Hitnoj je blokiran policijskim vozilima. Od tri vozila dvije su marice. Može se ući u Hitnu, ali je dosta policajaca tu. Odveli su tri ili četiri osobe, sa lisicama na rukama, do trijažnog kontejnera na pregled, a onda su se svi odvezli, a navodno tu u pitanju je o vozilima  policije iz RS-a, prenosi Oslobođenje. 

Odgovora nije bilo ni u MUP-u Kantona Sarajevo. Kako su kazali, oni nisu obaviješteni o tome šta se dešava, te će provjeriti sa kolegama iz nadležne PU.





(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana