30.5.2020. 13:10
Hadžikadić se snašao: Čim dođe do korupcije, nema ovoga, gotovo je sve
Simbolično 5 do 12 danas je u Sarajevu u organizaciji Platforme za progres počela mirna protestna šetnja.

Učesnici protesta su se okupili na Baščaršiji (ispred Sebilja),  a trenutno su stigli pred zgradu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

"Nezadovoljni radom aktuelne vlasti, prolongiranjem izbora, korupcijom i aferama, želimo mirnim putem glasno poručiti: Dosta je bilo šutnje!", poručeno je, između ostalog i tokom današnje šetnje. 

Mirsad Hadžikadić pozivajući se u svom govoru na zahtjev o nultoj toleranciji našao se u "nezgodnoj" situaciji, zbog smetnji sa mikrofonom.  

"Čim dođe do korupcije, nema ovoga", našalio se Hadžikadić. 

O tome šta je poručio, koje zahtjeve podnose pogledajte u videu.


(Lejla Trle)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana