3.8.2020. 11:54
Tri ljekara prešli s KCUS-a u Opću bolnicu
Opća bolnica "Prim. dr Abdulah Nakaš" od jutros je kadrovski pojačana sa tri nova uposlenika koji su prešli s Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) u ovu zdravstvenu ustanovu. U novom timu su prof. dr. Haris Vranić, prof. dr. Dragan Totić i prof.dr. Azra Husić-Selimović a ove sedmice se očekuje dolazak i prof. dr. Merite Tirić - Čampara.

Srdačnu dobrodošlicu kolegama je poželio prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, direktor Opće bolnice, koji je istakao da je ovo veliki dobitak za bolnicu i naše pacijente jer će uvaženi profesori svojim radom, znanjem i iskustvom doprinjeti poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga na nivo kakav zaslužuju naši građani.

Najavio je da u Opću bolnicu uskoro iz zeničke bolnice prelazi poznati infektolog prim. dr. Ednan Drljević.

Prof. dr. Gavrankapetanović je na čelu Opće bolnice tridesetak dana i za ovo kratko vrijeme je napravio značajan iskorak ka približavanju zdravstvene usluge svakom pacijentu a tako i poboljšanju stanja u zdravstvenom sistemu Kantnona Sarajevo.


(Patria)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana