9.8.2020. 11:33
SDP: Laž je da je naših 50 članova prešlo u SDA u Živinicama
Nakon što su iz SDA saopćili da je 50 članova SDP prešlo u njihove redove u Živnicama, iz Gradskog odbora SDP-a Živinice tvrde da je to laž i nastavak ucjena, obmana i pritisaka.

- Poštovani članovi SDP BiH, simpatizeri i građani Grada Živinice, kao što smo i najavili nastavljen je politički brutalan udar tiranina prema političkim neistomišljenicima u našem gradu. Metode ucjene, obmane i pritiska na čestite, sposobne i sve one građane koji misle i promišljaju, doživljavaju kulminaciju. 

Jučerašnji pompezno najavljeni transfer u SDA u kome se spominje brojka od 50 mladih istaknutih dojučerašnjih članova SDP-a Živinice je u najmanju ruku još jedna tragikomična predstava političke živiničke osovine zla", navode između ostalog iz GO SDP Živinice.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana