11.8.2020. 11:51
U Bijeljini svadba pod šatorom za 250 gostiju, klaster u najavi: Ja ću svadbu napraviti, a vi radite šta hoćete!
Jedan semberski domaćin, mještanin Batkovića, početkom augusta organizirao je svadbu pod šatorom, na svom imanju za oko 250 zvanica, uprkos zabrani nadležnih kriznih štabova da se na jednom mjestu u vrijeme pandemije virusa korona ne može okupiti više od 50 ljudi, prenosi Avaz.

Iako su ga komunalni policajci na vrijeme upozorili, najavivši mu i prekršajnu prijavu, on je ostao dosljedan: „ Ja ću svadbu napraviti, a vi radite šta hoćete“. 

Na svadbu su došli gosti, njih oko 250, ali i komunalni policajci i pripadnici Policijske uprave Bijeljina. Uprkos prekršajnoj prijavi, svadba nije prekinuta. Slavlje je nastavljeno i gosti su se veselili do kasno u noć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana