23.9.2020. 12:39
S pozicije na poziciju: Milica Marković imenovana za v.d direktoricu Agencije za strane investicije
Milica Marković, bivša zastupnica Dodikovog SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, imenovana je i zvanično za vršioca dužnosti direktora Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini, prenosi danas Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je imenovana do okončanja konkursne procedure, a najduže na period od tri mjeseca, počevši od 9. septembra ove godine, objavljeno je danas u "Službenom listu BiH"

Podsjećanja radi, Vijeće ministara je na sjednici u maju, smijenilo direktora Agencije za promociju stranih investicija Gordana Milinića, jer mu je istekao mandat. Tada je za vršiteljicu  dužnosti direktorice predložena  Marković, dok odluka o stupanju na dužnost važi od datuma objave u Službenom listu BiH, tačnije od 9. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana