30.10.2020. 15:26
KJP “ZOI 84” bi trebao da izvrši korekciju skupocjenih karata, prodaja karata će biti obustavljena sa 30. oktobrom
KJP “ZOI 84” trebalo bi da izvrši korekciju cijene ski karata u akcijskoj predprodaji i vrati je na prošlogodišnji nivo - zaključeno je na današnjem sastanku na kojem su prisustvovali predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Mirza Čelik, predstavnici Ministarstva privrede KS te Uprava KJP “ZOI 84”.

Obavezu refundiranja razlike u cijeni ski karata u akcijskoj predprodaji u odnosu na ovogodišnji cjenovnik će preuzeti Skupština KS i Ministarstvo privrede KS.

Po završetku sastanka, v.d. direktora KJP “ZOI 84” je o zaključcima obavijestio članove Nadzornog odbora, te je zakazana hitna sjednica na kojoj će se raspravljati o eventualnim korekcijama cijena. Sjednica Nadzornog odbora će se održati u ponedjeljak, 2. novembra. 

Zbog eventualne korekcije cijena, prodaja karata će biti obustavljena sa 30. oktobrom, a početak prodaje ski karata po korigovanim cijenama bi trebao početi po davanju saglasnosti od NO u utorak, 3. novembra, u Olimpijskoj dvorani Zetra, ulaz “F” i to od 8.00 do 16.00 sati radnim danom, odnosno od 9.00 do 13.00 sati subotom.

KJP “ZOI 84” poziva sve korisnike koji su već kupili ski karte, da se jave na prodajno mjesto u Olimpijskoj dvorani Zetra, ulaz “F” , kako bi se refundirao više uplaćeni iznos i izdala nova ski karta.

Cjenovnik predprodaje ski karata u Ski centru Bjelašnica - Igman za sezonu 2020-2021:    

 

VRSTA  KARTE                                                               PRODAJNA  CIJENA

                                                                                DJECA            ODRASLI  

Sezonska karta sa fotografijom ponedjeljak  -  petak     150,00 KM     400,00 KM

Sezonska karta sa fotografijom ponedjeljak - nedjelja    200,00 KM     450,00 KM


Sezonska karta sa fotografijom ponedjeljak – nedjelja
– uključeno i noćno skijanje                                         250,00 KM     500,00 KM

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana