23.11.2020. 22:38
Šerbedžija o Nadareviću: Bio je poseban, jednostavan, kao Bosna koju je nosio u sebi
Veliki Rade Šerbedžija oprostio se od svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Mustafe Nadarevića koji je jučer preminuo.

- Zajedno smo počeli, živjeli smo zajedno, kao cimeri tri godine dijelili jednu sobu. Znali smo jedan o drugom sve, volio sam ga mnogo, znam koliko je bio nježan sin, otac, brižljiv, dobar muž i pravi prijatelj - kazao je Šerbedžija.

Istakao je da su ga svi voljeli.

- Svi su ga voljeli i publika ga je voljela, jer je bio tako jednostavan, kao ta Bosna koju je nosio u sebi, taj njegov mentalitet. Bio je jednostavno jedinstven. Teško će biti bez njega, bio je sjajan - zaključio je Šerbedžija u videoporuci objavljenoj na svom Facebooku.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana