24.11.2020. 12:12
Test za Stanivukovića: Vojin Mijatović traži da prva odluka bude da se jedna banjalučka ulica nazove po Nadareviću
Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH čestitao je novoizabranom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i posalo mu molbu i inicijativu da prva njegova odluke bude određivanje ulice koja će dobiti naziv po rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

Danas sam i zvanično čestitao novom gradnonačelniku Banja Luka Drašku Stanivukoviću. Velika je odgovornost biti prvi čovek Banja Luke, a uveren sam da Draško to može. Ja lično kao i gradska organizacija SDP BiH Banja Luka stavljamo se na raspolaganje za sve odluke, inicijative i projekte koji za cilj imaju bolji život građana Banja Luke, rekao je Mijatović.

Uz čestitke poslao je molbu i inicijativu da prva njegova odluke bude određivanje ulice koja ce dobiti naziv po doajenu naše glume i rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

-Uvjeren sam da će Draško shvatiti važnost ovoga te upravo predložiti ovakvu odluku, dodao je Mijatović, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana