2.12.2020. 11:42
Kardinal Puljić pozitivan na koronavirus
Nadbiskupski ordinarijat vrhbosanski obavijestio je javnost da je nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić pozitivan na koronavirus.

Kardinal Puljić osjeća blage simptome te se uz liječničku preporuku nalazi u kućnoj izolaciji, javila je Katolička tiskovna agencija.

Nadbiskupski ordinarijat pozvao je vjernike na molitvu za zdravlje kardinala Puljića te još jednom uputio apel svima na odgovorno ponašanje i poštovanje svih epidemioloških mjera koje su donijele nadležne institucije, napisano je u priopćenju kojega potpisuje preč. Mladen Kalfić, kancelar Vrhbosanske nadbiskupije.


(FENA)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana