28.1.2021. 11:49
"Sa Fikretom Abdićem nema koalicije i svaki pojedinac koji bi krenuo tim putem bio bi po hitnom postupku isključen iz NiP-a"
Povodom nastavka konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća Velika Kladuša iz Naroda i Pravde jasno poručuju da nisu niti će biti dio koalicije u kojoj je i Laburistička stranka osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića.

- Slijedeći upute svoje centrale, te kantonalnog odbora kao i zaključke općinskog povjereništva, Narod i Pravda neće biti dio nikakve parlamentarne većine Općinskog vijeća Velika Kladuša u čijem sastavu bude Laburistička stranka osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića -  stav je Naroda i Pravde.

Narod i Pravdu u općinskom vijeću predstavlja vijećnik Nedžad Nadarević, dok je Amir Ćufurović, koji je izabran na listi Naroda i Pravde, napustio ovu stranku.

- Sa osuđenim ratnim zločincem Fikretom Abdićem nema koalicije i svaki pojedinac koji bi krenuo tim putem bio bi po hitnom postupku isključen iz Naroda i Pravde - saopćeno je iz Naroda i Pravde.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana