1.3.2021. 10:15
Čelnici Brčkog čestitali Dan nezavisnosti BiH
Gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Brčkog Esed Kadrić i Anto Domić uputili su čestitku povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

"Građanima BiH u zemlji i dijaspori upućujemo iskrene čestitke sa željom da zajedničkim radom i zalaganjem doprinesemo razvoju i napretku Brčko distrikta BiH i cijele naše suverene i nezavisne Bosne i Hercegovine.

Bosnu i Hercegovinu želimo da gradimo s ljubavlju i ponosom, na način da svi njeni građani imaju jednaka prava i normalan ambijent življenja, istovremeno poštujući jedni druge. Uvjereni smo da ćemo i mi u Brčko distriktu BiH znati da iskoristimo prirodne i ljudske potencijale koje ova zemlja ima, na dobrobit svih građana", navodi se u čestitki.

(FENA)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana