5.3.2021. 11:36
Fadil Novalić na pressu: Sve ovo danas liči na mart 2020. godine. Opet imamo vanrednu situaciju
Fadil Novalić danas je optužio državu BiH da nije željela da nabavi vakcine, pa je rekao da se FBiH odlučila sama za nabavku vakcina.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, u FBiH nije do sada nabavljena nijedna jedina vakcina.

"Mi smo danas raspravljali šta dalje. Jedna grupa problema su mjere, a druga grupa su vakcine. FBiH konačno počinje da provodi neke stvari, nakon što je država rekla da ne može sama da nabavlja vakcine, pa je sve prepustila na entitete", rekao je Fadil Novalić na početku press konferencije.

"Sve ovo danas liči na mart 2020. godine. Opet imamo vanrednu situaciju, jako nam raste broj novozaraženih, jer se radi o tom nekem trećem valu, sa virusom koji je, kakav je - takav je, mutirao je", rekao je Novalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana