27.7.2021. 18:05
Visoki politički zvaničnik uhapšen u centru Banje Luke
U centru Banje Luke danas je uhapšen Nebojša Lukić, jedan od čelnih ljudi Socijalističke partije RS-a. Kako javlja Srpskainfo.com, Lukić je osumnjičen za korupciju, ne iznoseći detalje o kakvom se konkretno djelu radi.

Sama akcija je, prema izjavama očevidaca, izgledala spekatakularno. Policija je blokirala put jednom vozilu, iz njega izvukla vozača i stavila mu lisice na ruke. U pitanju je bio Lukić. Sve se dešavalo ispred hotela Talija u Banjoj Luci.

Inače Nebojša Lukić je predsjednik Gradskog odbora SPRS-a u Doboju, a donedavno je bio uposlen u Fondu za zaštitu životne sredine RS-a.

(Ajdin Balićevac)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana