23.8.2021. 14:46
U Neumu ekipno takmičenje Prve šahovske lige za seniore
U Neumu se od 21. avgusta održava 26. ekipno takmičenje Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg Bosne, koje će trajati do 25. avgusta. Na turniru učestvuje ukupno 11 ekipa iz Bosne i Hercegovine.

Pobjednik Prve lige Šahovskog saveza Herceg Bosne dobiva pokal u trajno vlasništvo i igra Premijer ligu Bosne i Hercegovine za 2022. godinu, a sve ekipe dobivaju diplomu. Svečano proglašenje rezultata i zatvaranje natjecanja održat će se 25. kolovoza, pola sata po završetku zadnjeg kola.

Važan je ovo događaj i za Neum, koji je počašćen što je već godinama domaćin šahovskih turnira, objavili su iz te općine.


(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana